Vi tilbyder

I Asnæs skytteforening tilbyder vi skydning med både pistol og riffel på 15 meter

indendørs baner.

Vi har 12 standpladser, fordelt på et luft/.22LR afsnit med 6 standpladser, og et grovvåben afsnit med 6 pladser.

Vi er godkendt til at skyde med alt fra 4,5 mm luft til kaliber .45, inkl. .357 magnum, og der må benyttes kappet ammunition.

Alle nye skytter starter med 4,5 mm luft, og derefter .22LR, inden de kan skyde med grovkaliber.

Uddrag fra skyttebogen:

2. Betingelser for anvendelse af våben

For ikke medlemmer over 15 år gælder, at disse maksimalt må tilbydes 5 prøveskydninger inden skytten skal tegne medlemskab og via en SKV6 ansøgning søge om godkendelse til at anvende tilladelseskrævende våben. I prøveperioden må skytten ikke overdrages særligt farlige skydevåben (pistoler/revolvere) over kaliber .38/.357, 9 mm.

Vi har et udvalg af foreningsvåben, der spænder fra 4,5 mm luft til .357 magnum revolver.